Powered by Blogger.
RSS

LIFE UPDATE

Assalamualaikum

Saja nak cakap yang dah lamanyaa aku tak update blog. Alhamdulillah sihat, tahun ketiga BSc Biology University of Southampton, UK. FINAL YEAR GUYSSSS FINAL YEAR ! BRING IT ON!

Sekarang tengah busy nak menaip dissertation, tapi tertaip blog pulak. Eh. My kind of procrastination. Pui padahal punya berzaman tak menaip blog kekonon selama ni tak procrastinate la. Eceh.

Pastu sedang tadi berbasikal nak balik rumah dari Uni, tetiba terdetik nak tulis blog, sebab lagi beberapa tahun akan meninggal bumi England :( and kenapa tak menggunakan sisa sisa yang ada untuk tulis semua memori sepanjang kat sini.

HAH. KELAKAR. SANGAT. DAH. FINAL. YEAR. BARU. TERFIKIR. PASAL. NI.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment