Powered by Blogger.
RSS

By Nicholas Sparks !

HI


I HAVE 5 FREAKING DAYS TO READ 'THE BEST OF ME' BY NICHOLAS SPARKS ! BUT THE QUESTION IS WHEREEE THE HELL CAN I GET THE BOOK?!

Been to charity shop like 228931038 times already but iNoluck man :(

Meanwhile, watch this will ya? Will comes out in UK on October 15th!





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LIFE UPDATE

Assalamualaikum

Saja nak cakap yang dah lamanyaa aku tak update blog. Alhamdulillah sihat, tahun ketiga BSc Biology University of Southampton, UK. FINAL YEAR GUYSSSS FINAL YEAR ! BRING IT ON!

Sekarang tengah busy nak menaip dissertation, tapi tertaip blog pulak. Eh. My kind of procrastination. Pui padahal punya berzaman tak menaip blog kekonon selama ni tak procrastinate la. Eceh.

Pastu sedang tadi berbasikal nak balik rumah dari Uni, tetiba terdetik nak tulis blog, sebab lagi beberapa tahun akan meninggal bumi England :( and kenapa tak menggunakan sisa sisa yang ada untuk tulis semua memori sepanjang kat sini.

HAH. KELAKAR. SANGAT. DAH. FINAL. YEAR. BARU. TERFIKIR. PASAL. NI.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS