Powered by Blogger.
RSS

Ungrateful me :(

Aku selalu imagine kalau aku tak accept offer sambung kat obersi ( baca oversea) and sambung Pharmacy. Tengok kawan kawan yang study Pharmacy, dekat instagram, twitter, facebook, tiba tiba rasa kan best aku further pharmacy. Dulu dekat Palam seminggu ( dalam rumah tu 6/8 pharmacy) at least kalau tak tahu, ada 5 otak boleh tolong solve kan. 



And aku tahu ape benda aku study, pharmacy, basically pasal ubat, dadah. 
Biology amende doeeeeee. 


Tak tahu. 
Tak nampak jalan.
Belum jumpa hikmah dia.


Nampak la gaya tengah down tu. 


P/s : kenapa tak bersyukur?
Final exam : 6 hari lagi.
6 hari lagi and I am done with my first year. Tapi tapi apa guna study setakat nak pass. Seriously. 

Ahhh tu pun kalau pass :( 

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS