Powered by Blogger.
RSS

the latest- entering the new stage of life

Assalamualaikum

At the moment I type this down, it's 6 pm sharp in Southampton, 1.01 am in Malaysia. why not 1.00 am ?!


The latest about me

Currently, saya dekat rumah, dalam bilik tak berkipas, tapi sejuk that I could die or something.
since harini ada dua kelas je, tak pernah ada kelas sesikit ni. hihi and tak de benda nak buat.
suddenly I thought of my blog yg bersawang ni fuh fuh spider.

kelas sikit tapi sebenarnya stress.
oh my!

sebab sepanjang lecture, aku mendengar dengan sangat tekun dan tekun dan tekun.
ahh slang british-english diorang yang sangat... tsk tsk nangis.

untuk pengetahuan, aku tak pernah tengok movie english tanpa subtitle. yes. never. lagu english pun aku susah nak tangkap apa diorang cakap woi!
well, it's not that I can't speak.hehehehe.
I know it will be hard, pun i didn't expect it's that hard.

balik balik je, terus solat, and skype dengan ayah and ibu. and ayah comfort me.
ayah kata..its normal,nanti lama lama akan faham.
yeah i hope so :'(

the good thing ismy nose is being nice to me.. Alhamdulillah. No nose blocking, sinus, mucus and stuff.
just too cold. menggigil aihh.ada heater dalam rumah pun macam tak da.
brrrrrrr~


let's pictures tells everything.


safely arrived in Heathrow London after 13 hours flight -.-





this is my housemates. 


lepas unpack things. pergi shoping dengan seniors 
and housemate.


sila fokus dekat barang.
sampai terkoyak beg kertas sebab kitorang letak dekat atas jalan.
lepas hujan pulak.
pandai sangat -.-




lunch today. yeah ! i'm getting slimer. muehehehe.
oh beg pun nak interframe. 19 pound beli semalam.  



slimmer la sangat -.-'


Southampton welcomes me!
Keep calm and dream on bebeh!










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS