Powered by Blogger.
RSS

one fine dayyyy.

Assalamualaikum.


untuk pengetahuan je la kan,aku dah berjaya dengan penuh jayanya menghabiskan program matrikulasi satu tahun.
*big clap*
berbangga dengan diri sendiri.puih.
Alhamdulillah,finally it comes to an end. :)
cerita pasal matrik nantilah aku cerita dekat entry lain,panjang sangat cerita dia.


wa penat gila tiga hari ni wa cakap lu.
3 hari berturut turut aku mandi pukul 10-11 malam.
dah la aku ni resdung yang tahap macam nak tercabut hidung kalau boleh.
over kan?
tidur pun dah macam tak tidur sebab kalau hidung tersumbat,sepanjang malam aku kena tidur nafas ikut mulut.ha kau cubalah.memang best.memang memang.














semoga ayah ibu kak long selamat pergi dan selamat pulang dari umrah.bilalah masa aku kan. :')
terasa kosong bila tak ada perempuan dalam rumah.biasalah kalau tinggal dengan adik beradik lelaki ni,banyak kerenah lahai.tu baru sehari dua kalau ibu ayah tak da,seminggu lebih tak tau la camne citer dia.

disebabkan duit barang2 dapur and duit belanja sekolah telah diamanahkan untuk aku instead of abang aku,so terasa bertanggungjawab lebih sikit.hihi.

okay itu saja,2 3 hari ni aku tak lah rasa bosan tinggal dekat rumah,sebab sekarang ni pun,atok dan nenek, family mak cik aku,adik beradik lelaki termasuk anak buah,adik saudara yang kecik2 nih,ada kat rumah kan,so meriah la.terlebih meriah pun boleh.pukul 2 3 pagi main game lagi,baguslah jugak,ada budak2 nak teman aku online.hehe.


and disebabkan atuk dan nenek aku ada kat rumah,so lepas hantar parents aku kat airport tadi,ingatkan nak pergi jalan jalan kat KL.

tak teringat langsung yang harini ada...............




                                                         



lengang gila kan jalan kl.


time ni jalan dah bukak,tapi org tak reti nak balik.kitorang berlawan arus ngan diorang sebab kat depan tu 
tengah berasap asap.tear gas.





lulz.memang tiga kereta je yang lalu sini.but abang aku sempat berhenti and cakap,kitoang tersesat masuk jalan ni.tak terniat pun nak lalu.just terlalu.




yang harini ada....benda alah ni la.
kotor jalan kl.

i didnt mention it,but its obviously shows which side i am.
boleh baca kan?












  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS