Powered by Blogger.
RSS

cerita satu bulan.

Assalamualaikum. :)



heee..testing testing.aku rasa ni kali kedua aku updated blog kat KMS ni.credit too opie yang sudi pinjamkan broadband and laptop sekali.penat kecek ganu ngan kau opie.haha.
ouh memang heaven gila bila budak KMS yang tak de broadband macam aku dapat broadband free free.
memang rasa macam tak nak lepas mata tu kat laptop.kehkeh.

holiday aku 4 hari 3 malam kat kolej yang  dah separuh kosong ni agak 'menyeronokkan'.kafe semua tutup okay!

tak payah nak marah sangat la kan.kau yang x nak balik sape suruh.:p
tapi okay la jugak.at least aku buat homework.sikit je la.haha.
apa je aktiviti aku kat sini,makan tidur,basuh baju,petang main squash.cewah.
raket squash steven jadi hak milik kitorang (aku ngan ekin) 3 hari ni.


okay tu cerita dua tiga hari.
eh korang nak tahu,dalam banyak banyak bulan,aku paling suka bulan disember.sebab?


cuti sekolah.yeayyy.
holiday ngan family.
peperiksaan akhir tahun.
beli baju sekolah baru,kasut baru,buku baru.

tapi tu dulu la.zaman kanak kanak hingusan.
form 5 pun hingusan ke?
boleh la.

sekarang aku suka bulan 12 sebab birthday aku je.heee.~


cerita bulan 12.

5 disember 2011.

PSPM result was released.and the only thing i can said.
alhamdulillah,alhamdulillah,alhamdulillah!
semoga kejayaan ni tidak melalaikan.
*tapi aku rasa aku makin malas sekarang :(

next.

farewell party.


majlis ni khas untuk kawan kawan yang akan meneruskan perjuangan,but not with SM1K3P3 anymore. :'(
we always pray for you guys.
be positive and don't loose hope. :')




MY BELOVED CLASSMATES.





MOVE ON.
'jalan kejayaan tu banyak...' haha.
kek ni memang bukan untuk dimakan.tak percaya?
scroll down.u'll know.
seeing is believeng.





this is niz and iqa.niz jahat,iqa innocent.
*tapi muka je baik.kan iqa?haha.
sekali sekali kena mandi dengan kek campur coke.










aie.busuk gila la budak budak ni.





dah puas main kan.kena la kemas!
tak sangka,budak budak kelas aku memang layak jadik cleaner ouh.
boleh la part time lepas habis matrik ni.





tapi aku jadi cinderalla je lah.
pun boleh la,nana. :p



Perjanjian Pizza Hut.







the one whose wearing baju melayu is my physisc lecturer.yang bersongkok tu ketua praktikum aku.
if exam mid sem ni all of us got at least B.then sir yusfi belanja satu kelas pizza hut.
but!if  salah seorang yang slack.the deal is off la.
bukan itu sahaja,malah ( cewahh ayat.) satu kelas kena belanja beliau.hikhik.
sir baru kalah sekali katanya.
get ready to lose for the second time sir ;)
eh,kena get ready duit sekali.
ceh!confident je.haha.



Disember of 14.

ehem ehem.alhamdulillah sudah menginjak 18 tahun.masih dikurniakan anggota badan yang semurna dan akal yang sihat.
terima kasih buat semua rakan rakan yang menyokong saya selama ni.cewaahh.
thanks to classmates.aku dapat lagu happy birthday versi mandarin lagi tau.haha.
thanx to besties iqa zati ekin ena tikah yang sanggup naik blok aku semata mata nak simbah aku dengan berbaldi baldi air.and sapu muka aku dengan telur.keras rambut aku!
thanx for the skirts!
thanx to niz for the magnum,thanx to secret admire (x payah nk secret sgt.tau dah ko spe) for the chocolate.
thanx to nisa zati hanna for the dinner.hanna,thanx for the shawl.
thanx to ena for the adidas tumbler. :')


thanx to facebookers yang wish kat fb.even its only hb.i really appreciate it.
thanx to friends all over the world lah for the wish. :)





shooting video korporat Kementerian Pelajaran Bahagian Matrikulasi.

basically,benda ni macam nak promote matrikulasi kat universiti local and oversea something like that la.
macam dokumentari jugak.
shooting tiga hari pagi sampai malam sangat sangat sangat memenatkan,but it was worth it.
i got paid for that.
and i learn something new,new experience,new environment.
and dapat offer sekali yaw.kalau ada peluang nak berlakon,nak berlakon lagi tak?
haha.jatuh saham lisa surihani nanti.wuhuuu. :p
at least i have become superstar once. :D



semua yang terlibat.



pelakon wanita.cewah.~


at Taman Tasik Titiwangsa.







mana mana aku?






kakak yang depan sekali tu make up artist yaww. :)



okay sekian cerita disember berakhir disini.
sila tunggu keluaran bulan hadapan dengan lebih banyak cerita menarik.woohoo.


*semua kejayaan,kenikmatan,kesenangan dan segala ke-an yang kita dapat kat dunia ni,semua hanya pinjaman.bila bila masa nikmat yang kita dapat ni Allah boleh tarik.
jadi,jagalah hubungan dengan Allah,Allah akan menjaga kita.
solat lima waktu tu wajib. :)




pssst..tak sabar nak makan nasi minyak kawan sendiri yawww.. :D
tahniah siraj n amir.hikhik.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS