Powered by Blogger.
RSS

ho yeah?bola.

salam alaik.


weeheeee..korang sume ape cerita?aku ada banyak cerita nak luah kat sini.tapi penyakit malas ni memang dah jadik kawan baik agaknya.sikit sikit malas.sikit sikit malas.haiz =.=

okey.whats up fans harimau malaya?untuk pengetahuan,aku hanya kenal khairul fahmi,fakri and nazmi faiz sahaja.
kerana apa?
nama tu je yang muncul dekat news feed facebook aku sejak dua menjak ni.

'i love you nazmi.'
'khairul fahmi handsome la'
'aku tengok bola sebab nak tengok khairul fahmi je.'
'awww..nazmi injured.x pe.nanti i urut nak?'
'nazmi faiz ajak aku kahwin'


hey hey hey.rasa nak sepak tau tak.

by the way Malaysia is the best.aku tak cakap aku tak sokong Malaysia okay.kalau tak takkan lah aku nak melanguk kat kafe KMS tu sampai 11.30 malam (termasuk dalam best memories in kms kot?).heyy harimau malaya,kau kena tahu itu pengorbanan yang aku telah lakukan semata mata nak tengok korang ganyang indon tahu?tahu?okey bagus.

sebenarnya aku amat amat lah buta bola kalau korang nak tahu.sebab dalam family aku pun.even ada 4 orang anak adam dalam rumah ni,termasuk ayah 5.tiada sorang pun antara mereka yang meminati sukan bola.mengapakah?aku tak tahu,

makanya,kalau dah lelaki pun tak minat,apa kejadahnya aku nak minat?dunia nak terbalik tu namanya.
aku sangat loser bab bola.bukti?aku baru tahu apakah itu offside time indon vs malaysia.wow.tragis sungguh la.teruk tak?ouh tak teruk?
okey -,-

malaysia vs indon : 4-3.
hey indon you know what?
best man always win.
see aku puji lelaki melayu?bukan senang okay.
asyik korea je kan.hik hik.

tapi point aku sebenarnya,kepada gadis gadis malaya sekalian,tak perlu over sangat boleh tak?contoh over yang aku maksudkan tu macam status kat facebook.seperti diatas.ewwwwwww...
at least orang minat korea pun,tak de la nak buat status love love eww eww.letak gambar jadik dp la bagai.
macam sangat lah desperate.get me? good.

okay semua ini tiada kaitan dengan sape sape okay.no haters.just love and peace.tak payah touching sangat.
kita semua rakyat malaysia yang mahukan malaysia maju kehadapan dalam apa jua bidang.ceh.macam karangan SPM pula dah.go malaysia go!
lumrah hidup,kita selalu terleka bila mendapat sesuatu kejayaan.however,im proud to harimau malaysia?harimau malaya?harimau muda?whatever la which is.

Malaysia vs Syria.
Malaysia lost.
Malaysia vs Bahrain.
Malaysia lost.

no worries.*hero kalah dulu kan :)

majulah sukan untuk negara.peace and love ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

selesema sakit tekak dan lain lain.

salam.



rindu nak menaip panjang panjang,membebel sorang sorang kat sini,
tapi keadaan tak mengizinkan lah.

im not feeling well.
selsema,selesama?which one ha?whatever,like i care?duh.

untuk pengetahuan,sejak aku start cuti ni,asik keluar je.pegi situ pegi sini.
alah nanti lah aku cerita.

mood : tak sihat.aku paling tak suka selsema kamu tahu.
asyik nak meleleh je.pastu baju pagoda ayah aku jadik mangsa.
ewwww.
haha.
alahai anak dara.

eh,i already got a new phone.pffftt.just now.seriously :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS