Powered by Blogger.
RSS

maybe you think this is annoying.

salam alayk.


such a boring saturday,huh?entri kali ni mungkin agak kesian..kesian?means?huh entah la.tapi minggu ni aku rasa macam sesak nafas yang amat which mean..


am i too tired?
mungkin.

stress?
maybe.


frust bercinta?
ok itu mengarut.


homesick?
yes.for sure :'(

worried?
of course.for the coming final exam and muet.


no words can expressed this feeling.this is unsual me right?aku jarang bercerita  benda benda touching plus mintak simpati kat blog,HAHA,macam bukan aku,huh?yeah this is me.*psst cakap pasal blog,haritu aku dengar cerita ada budak kat blok aku,i mean 'blok' bukan 'blog',dia terlupa nak sign out dia punya blog,then ada someone whose  desperate or mabuk apa tah,dia post entri bukan bukan dekat blog budak tu pakai pc asrama kitorang.


alahai mengapakah ada juga manusia begitu.ok mungkin dia tak sedar tu blog orang lain.yeah mungkin.

bersangka baik,nana!

speaking muet aku 12 october,this wednesday.scary.





next,final exam.
yeah amat busy dengan discussion,kelas malam,lecture malam dan sebagainya.

 i have something to share,

conversation yang sangat menarik :

madam dulu sekolah mana?
saya kisas.
senyum.
awak kisas jugak ke?
yep.

borak punya borak :

erm,tapi dulu,saya ada bad experience dekat kisas.dan bad experience tulah yang buat saya berjaya sekarang.
bad experience apa madam?
bad experience dalam akademik.saya nak sangat pergi kisas,tapi saya malu,malu dengan kawan kawan saya,malu dengan cikgu cikgu.


aku?telan air liur.rasa sebak yang amat bila beliau.pensyarah biology.baik.lemah lembut.sopan santun.cakap macam tu.nak compare dengan aku?hmm.

whatever it is madam,i saw you as an amazing women,a kind lecturer,and also a good wife :) *setiap kali aku jumpa dia,mesti suami dia call.and the way she talked to him,alahai solehahnya.ehe.



ok aku ada benda lagi nak share ngan korang.tapi..masa tak mengizinkan nampaknya.sekian bedtime story.goodnight.*psst semalam lepas maghrib,baca quran plus dah khatam :) aku terus cabut telekung letak kepala atas bantal and tak sedarkan diri sampai pukul 12 lebih baru sedar then solat isyak lepas tu roomate aku dah tidur and aku melanguk sorang sorang baca readest digest lah konon *mentang mentang nak muet* then  pukul 4 baru aku tidur.wehee.apekah kau ni nana.


sebenarnya aku perlukan kata kata semangat,maka silalah comment.haha.alasan nak suruh orang komen la tu. =.=

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS