Powered by Blogger.
RSS

Alkisah ex-KISAS 17 September 2011.

salam alayk.

cop!aku bukan nak cerita pasal HANNAN.sekian.
untuk kedua kalinya aku mengupdate blog di kolej matrikulasi selangor,bukan kolej mara seremban ke kolej matrikulasi banting (KMB) bukan bukan bukan.ok serious.


setinggi tinggi ucapan terima kasih kepada :


khairul anuar bin mohd halim

dan 

muhammad bin sifyan.

terima kasih untuk pizza hut,mcD,sundae,apple pie,pepsi,and jadi driver sekejap. :)
macam speechless sekejap.
terima kasih jugak yang jadik chauffer tu.bukak kan pintu tutupkan pintu ketatkan pintu.tapi untuk hanna je lah.


"silakan tuan puteri"
LOL. :P


second.
thanks to KMBians.

auni farzanah.
hanifatin.
fittri fahmi.
izzat muhaimin.
firdaus nazeri.
abdur rouf.

haziq rahim.
iman ameen.
nur mawaddah.



terima kasih air sirap yang manis tahap boleh diabetes,tapi telan jugak,free tuh.bukan calang calang orang yang belanja dan bukan selalu,kadang kadang pun tak,first time ever.ehe.
roti canai terbaik la.rasa nak tapau.rasa nak tapau tp tak tapau pon,aku tapau kang,konfem2 hannna ngan nisa bising,jangan nak buat malu aku nana !ehhhe.


 budak matrik plus IB (world school,phewwit la sikit) plus UIA plus yang dah nak fly lagi beberapa hari,minum air yang sama jenis,sama warna,yang lelaki semua nak type pakai baju hitam merah.yang perempuan pakai biru (mostly)..borak borak,plus sesi bahan membahan memang tak tinggal lah,aku nak  menang kau pun nak menang jugak,dah tempat belajar aku macam sekolah gila,kau punya tempat belajar pun nak jugak macamsekolah??world school.ihik.*aku tak membahan eah ni aku puji,kagum,respect,wa salute la bros..!


-"aku kat sini main ping pong"
-"sape main ping pong?ak pon ping pong gak"
-"so??"


ok fine . =.=









macam family yang dah lama gila tak kumpul kan?tak.adik beradik.


by the way,thanks for making my day. :)
seriously im speechless.plus malu la weh.haha.


p/s : sila baca blog hanna dan nisa untuk laporan penuh complete dan detail.
untuk keterangan lanjut,sila jangan hubungi aku . :P






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

alasan aku kenapa aku dah lama tak update blog?

assalamualaikum.


fuh fuhhh aku rasa aku kena  vacuum blog aku yang dah berhabuk.kasihan.rumah beraya tapi blog aku tak beraya langsung.sorry abaikan kau ye my dear darling call-ma-nana.blogspot.masalahnya aku memang betul betul busy tahap karma la cuti ni.

ceehhhh..busy la sangat.
kau nak tahu apa aku buat cuti ni..



tadaaaaaaaa.... :P




memandangkan dekat kolej matrikulasi tercinta tu aku tak mempunyai masa nak tengok cerita korea segala.so bila balik rumahh.mula la datang aku punya demam korea.wuhuuu...please la tengok cerita ni.best.serious aku tak tahu nak describe 'best' tu macam mana.well well.one word.BEST.






miehehehe.aku baru tahu lelaki atas ni kawan baik dengan lee min ho.
childhood la bhai.kenal tak lee min hoo?ala yang berlakon cerita city hunter.
dia punya main character.
lee yoon song sshi !
untunglaahhh.sama sama artis,sama sama handsome,sama sama super hot.pheww.

ok nana.stop !



memang ni must watch punya cerita la aku suggest kat korang.



pheewwit phewwiit.haha.
cerita ni bukan pasal love eww eww ye.dia banyak action *action smart gila ah.
first time aku tengok OMG.HOT GILA ! 


comel la tu.eww.ye la memang comel pun :p
saja nak buat aku jealous kan.





kan aku kata cerita dia pasal action.perempuan dalam cerita ni bodyguard president.
then lelaki ni nak balas dendam kat pemerintah negara dia sebab adala kisah tahun 1983.
ahh tak nak ar cerita.

satu pintaku,please tengok cerita city hunter ok?boleh tengok dekat drmacrazy.net,tak pun mysoju.com.
please please?aku cakap baik baik ni.ehhhee.

*plus lagi satu sebab korang kena tengok cerita ni.
nama heroin dia NANA. :)))))))))
KIM NANA SSHI.


walaoweeyyhhh..dah pukul 3 lebih!harini hari ahad.aku kena balik matriks.
hish,update blog boleh,tengok cerita berpuluh episod boleh,buat tutorial pemalas.ingat kau pandai sangat ke nana?nana nana...

apa pun doakan lah aku ye.yela yela.nanti aku balik kolej aku struggle la.aku tak hadap dah cerita korea kat matriks.ni je la masa yang aku ada.kesian lee min ho dia berlakon aku tak tengok cerita dia.dia harap kat aku tu.

blueeeeeekkkkk :P


;)


sekian.salam alaik.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS